Realizare site web

Realizare site web


Crearea unui site de prezentare este o modalitate economica de a va face cunoscuta compania. Indiferent de marimea firmei un site bine construit va demonstra seriozitatea si de profesionalismul companiei dumneavoastra. Structura unui site in cea mai simpla forma consta dintr-o pagina de start (acasa, homepage), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor, serviciilor si detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto, galerie video, etc.) si o pagina de contact cu formular si eventual harta. Crearea site-ului reprezinta prima si cea mai importanta etapa in dezvoltarea unei afaceri online. Fie ca doriti sa va extindeti comercializarea produselor si in mediul online, doriti sa va faceti cunoscute serviciile sau vreti sa va prezentati compania potentialilor clienti, crearea site-ului este primul lucru de care trebuie sa tineti cont. Calitatea site-ului creat si promovarea ulterioara vor face diferenta intre succes si esec.

Noi va stam la dispozitie cu o oferta de servicii atractiva si personalizata pentru crearea unui site de prezentare intr-o maniera profesionala. Apeland la serviciile noastre de creare site veti avea certitudinea ca vom tine cont de toate aspectele mentionate mai sus la realizarea site-ului de prezentare. In plus, site-ul va fi conceput pentru a putea fi optimizat usor beneficiind astfel de traficul de vizitatori asteptat.

Asa cum fiecare afacere si companie este unica, la fel si un site web trebuie sa fie unic. Experienta ne-a demonstrat faptul ca pentru majoritatea clientilor punctul de plecare il reprezinta un pachet website standard ce va fi personalizat pe parcurs, pentru a satisface nevoile si exigentele clientului.
Noi punem accent pe crearea site-urilor in concordanta cu cerintele fiecarui client. Prin procesul de creare a site-ului de prezentare ne asiguram ca sloganul si brandul companiei dvs. va fi reprezentat prin designul acestuia si redat cu usurinta vizitatorilor. De asemenea, arhitectura site-ului va fi optimizata pentru ca acesta sa fie usor de navigat.

Fie ca va doriti un butic sau aveti in plan un intreg imperiu online, noi va vom construi un magazin online profesional atractiv, usor de folosit ce garantat va reusi sa atraga vizitatori ce se vor transforma ulterior in clienti. Vom crea un design dinamic pentru magazin-ul dumneavoastra online care sa fie pe placul publicului si sa va evidentieze produsele.
Noul magazin online va fi reprezentantul dvs. in vanzari numarul unu, asa ca asigurati-va ca este eficient si facut pentru asta. Cand apelati la noi pentru designul unui magazin online, vom folosi tehnicile si anii de experienta sa realizam o aplicatie online care sa va ajute afacerea. Construita in jurul clientilor dumneavoastra, site-ul eCommerce va permite utilizatorilor sa gaseasca lucruri si sa faca cumparaturi in cel mai simplu mod posibil - aratand impecabil si profesional in tot accest timp. Iar acest lucru este un plus in departamentul pentru clienti.

Fiecare platforma de magazin online pe care o cream este facuta special pentru fiecare in parte si are integrat software-ul potrivit companiei dumneavoastra. Nu numai ca va functiona perfect pentru clienti, ci aveti si garantia ca se va ridica asteptarilor si nevoilor companiei dumneavoastra.

Odata cu terminarea training-ului despre cum sa va folositi magazinul online, veti avea acces la administrarea site-ului indeajuns incat sa va ocupati de produse, comenzi, clienti si multe altele. Rapoartele detaliate despre vanzari va vor tine la curent in legatura cu performanta magazinului online si va permite sa va calculati investitiile.

Crearea unui portal online profesional necesita o analiza amanuntita a pietei online, crearea unei strategii de promovare a site-ului si optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare, toate acestea in stransa legatura cu clientul.
Portalul Online profesional se adreseaza persoanelor si firmelor ce doresc o complexitate ridicata pentru site-ul lor. Complexitatea unui portal web va ofera o prezenta puternica pe internet si o mai buna pozitionare pe internet (Google).
Pachetele de creare a unui portal web profesional sunt recomandate pentru ziare si reviste online cu o frecventa mare de informatii, cu module si optiuni avansate unde se doreste optimizarea profiturilor prin vanzarea spatiului publicitar de pe portalul web.

Portalul online profesional dispune de panou de administrare (CMS) prin intermediul caruia puteti actualiza continutul site-ului, adauga, edita si sterge paginile acestuia, imaginiile si meniurile.
Design-ul pentru un portal online profesional responsive se adapteaza pentru orice dispozitiv (desktop, laptop, tableta si telefon mobil), versiune ce dispune de panou de administrare (CMS).

Mai jos va prezentam caracteristicile unui portal online profesional.
 • Design personalizat responsive
 • Consultanta gratuita achizitionare domeniu
 • Pana la 20 pagini create de noi / nelimitat
 • Sistem multilanguage
 • Formular de contact
 • Slideshow de poze / galerie foto / galerie video
 • Sondaje online
 • Implementare butoane social media
 • Modul de abonare la newsletter sau la sistemul de feed-uri (RSS)
 • Modul afisare comentarii / ultimele stiri
 • Butoane media - print, email to a friend, printare pagina
 • Sistem de bannere publicitare (reclama online)
 • Implementare scripturi curs valutar / vremea
 • Localizare pe harta (Google Maps)
 • Optimizare SEO On Page
 • Site Map XML (Google site map)
 • Inscriere in motoarele de cautare
 • Implementare Google Analitycs si Google Webmaster Tools
 • Gazduire gratuita pe perioada dezvoltarii proiectului
 • Training gratuit / Suport tehnic: 30 zile