Confidentialitate si protectia datelor personale

Confidentialitate si protectia datelor personale

Dumneavoastra aveti dreptul de proprietate asupra informatiilor pe care le creati sau stocati prin intermediul Hostexpert for You, in contul dumneavoastra. In cazul in care nu este specificat altfel, utilizarea de catre dumneavoastra a serviciilor Hostexpert for You nu ne acorda dreptul de a utiliza, reproduce, adapta, modifica, publica sau distribui continutul creat de dumneavoastra in contul dumneavoastra Hostexpert for You. Dar ne acordati permisiunea de a accesa, copia, distribui, stoca, transmite informatii cu privire la contul dumneavoastra de utilizator, cu scopul de a va furniza serviciile Hostexpert for You.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Hostexpert for You S.R.L., cu sediul in Strada Alunisului 145, sector 4, Bucuresti, se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: prestarea de servicii de asigurare.

Refuzul dvs. de in ceea ce priveste furnizarea datelor determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre persoana responsabila pentru calcularea ofertelor de asigurare si emiterea politelor, transmitand aceste date catre companiile de asigurare, cu scopul de a obtine tarifele de asigurare. Datele nu se vor transmite catre alti operatori, ele fiind stocate in siguranta pe servere performante. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa la sediul S.C. Hostexpert for You S.R.L., Strada Alunisului 145, sector 4, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Nota (*) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.